10 oktober 2022 

Support het nieuwe normaal


Om iets te kunnen inspecteren, moet je er kunnen komen. Wij verzorgen voor u de toegang tot het te inspecteren doel. Of het nu over land, te zee of in de lucht gaat. Door middel van rijplaten, pontons, steigers of hoogwerkers maken wij de doorgang naar uw bestemming begaanbaar.

 Wat levert het u op?  Altijd en overal kunnen inspecteren.

Van Veen Grondwerken ' Altijd in voor een uitdaging '


Hoe werken wij ?

Met het VCA 1 certificaat voldoen wij aan de eisen in de VGM-checklist Aannemers. Een VCA 1 certificaat is inmiddels vaak een basiseis vanuit opdrachtgevers als het gaat om risicovolle werkzaamheden.

Het veilig graven van inspectieputten tot wel vier meter diep t.b.v. diverse inspecties is ons handelsmerk. Wij hebben  machines en materialen voor ontwikkeld om dit veilig te kunnen uitvoeren.

Vanzelfsprekend is het om ook in de administratieve taken te ontzorgen. Dit betekent het verkrijgen van vergunningen, verplichte papieren en de bodemanalyse door ons wordt georganiseerd en uitgevoerd.

Bij graafwerk komt het voor dat de locatie verontreinigd is. Van Veen beschikt over het BRL - SKIB 7004 certificaat, 'werken in verontreinigde bodem' en voert het werk conform de geldende regelgeving uit.

Inspectie support kunnen wij nu ook uitvoeren vanaf het water. Denk hierbij aan funderingen van bruggen en kademuren. Dit doen wij met het door ons zelf ontwikkelde en gebouwde CityExpand kraanponton.

Om schade aan kabels en leidingen te voorkomen is het  noodzakelijk om proefsleuven te graven. Hiermee brengen wij de situatie nauwkeurig in kaart en kunnen wij deze aanleveren op een duidelijke revisietekening.

Indien gewenst worden de sleuven ingemeten en verwerkt volgens  RD coördinaten. Zo is in één oogopzicht duidelijk waar de kabels en leidingen zich bevinden en op welke diepte deze liggen.

Inspecties worden vaak uitgevoerd op de minder bereikbare plekken. Om hier te kunnen werken realiseren wij een werkplek middels hoogwerkers, steigers. pontons, rijplaten, bruggen en door te graven of te slopen.

Een hecht team en persoonlijk contact is waar wij ons in  onderscheiden. Korte lijnen, heldere communicatie en een prettige samenwerking en bovenal dat het werk goed wordt uitgevoerd.

Mark Kooijman
Door

Mark Kooijman

op 10 Oct 2022

Geweldig team geweldige service

Reactie plaatsen